نقش تغذیه در جلوگیری از پوکی استخوان

کارشناس آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی، انتخاب سبک زندگی سالم را بهترین روش پیشگیری در برابر بیماری‌های مزمن از جمله پوکی استخوان برشمرد و تاکید کرد: دوران سالمندی مناسب و سالم از زمان نوجوانی و جوانی آغاز ...

کدام افزودنی های غذایی مجاز هستند

مسئول آموزش همگانی انستیتو تغذیه، در ارتباط با استفاده از افزودنی های غذایی، نکاتی را متذکر شد.کلانشهر: مینا کاویانی گفت: قرن ها است که برخی از افزودنی‌های غذایی نظیر نمک در انواع گوشت و ماهی‌های نمک‌سود و شکر در مربا ...